0
Sint Laurentiuslaan 42 2390 Malle
03 311 75 90
KITCHEN >> Slowjuicer >> Kenwood >> JMP600WH PureJuice
Kenwood JMP600WH PureJuice
PDF pagina
Productbeschrijving:

Slowjuicer PureJuice JMP600WHMaak 100% natuurlijke verse sapjes met de slowjuicer PureJuice van Kenwood.Gezonde sapjesGeniet elke ochtend van groente- en/of fruitsapjes gemaakt met de nieuwste Slowjuicer PureJuie JMP600WH van Kenwood. Het is enkel nodig om de ingrediënten te kiezen en toe te voegen in de slowjuicer. Vervolgens gaat het apparaat het sap volledig scheiden van de pulp. De gemaakte sapjes zijn 100% natuurlijk en behouden de mooie, rijke kleuren van de gekozen groente en / of fruit. Laat uw inspiratie los met de Slowjuicer JMP600WH, zelfs amandelmelk kan eenvoudig gemaakt worden. Dit is perfect voor mensen die te kampen hebben met een lactose intolerantie. Andere populaire ingrediënten zoals de vruchten van een granaatappel of rode biet kunnen gemakkelijk tot verse sap geperst worden.Gemakkelijk in gebruikDe Slowjuicer PureJuice JMP600WH heeft een grote sapkan zodat u grote hoeveelheden sap kan verwerken op korte tijd. Daarnaast is er nog een opvangbakje voorzien waar de droge pulp in valt. Bovendien is de slowjuicer veel stiller dan een traditionele sapjesmaker en eenvoudiger schoon te maken. Daarnaast is de Slowjuicer JMP600WH uitgerust met een druppelstop en is compact in design. Het apparaat neemt dus weinig plaats in op het keukenaanrecht.


€ 199,99  € 190,-
 (Promo tot 31/12/2020)


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Inhoud sapreservoir :0,7 Liter
Kleur :Wit
Pulpopvangbak :
Rotatiesnelheid :60 rpm
Vaatwasbestendige onderdelen :
Vermogen :150 W
Aantal standen :2
Nieuwsberichten
Juni 2020
De GX brengt wat meer nuances aan in donkere beelden, en verfijnt verder de HDR-weergave. Dat alle HDMI-aansluitingen van het type 2.1 zijn maakt de tv bovendien klaar voor de nieuwste generatie spelconsoles. En speelt dat kabelkluwen of een hinderlijke tafelvoet je parten, of wens je de oled tv vlak tegen de muur te hangen, dan is deze GX de beste keuze onder oled tv’s die je in 2020 kan maken. De iets hogere prijs ten opzichte van de CX moet je er wel bijnemen.
lees meer...
Juni 2020
TP Vision maakt bekend dat de nieuwste Philips televisies overweg zullen kunnen met het draadloze audioprotocol DTS Play-Fi.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...
Juni 2020
De Q95T is een uitstekende 4K QLED-tv die heel wat van de mogelijkheden van het topmodel van vorig jaar overneemt en daar nog wat extra functionaliteit aan toevoegt zoals handige geluidsopties en een betere spelmodus.
lees meer...
Juni 2020
De nieuwe tv’s werden al in januari voor de eerste maal aangekondigd. Beide toestellen beschikken over de 4e generatie P5-processor, met toevoeging van nieuwe Artificial Intelligence-functionaliteit.
lees meer...
Mei 2020
Het is bijna zover. LG’s eerste 48 inch oled tv komt er aan in juni. De richtprijs van de OLED48CX6 bedraagt 1699 euro.
lees meer...
April 2020
De XH95 is verkrijgbaar in vijf schermformaten en maakt gebruik van de beste beeld- en geluidstechnologieën van Sony.
lees meer...
April 2020
Samsung blijft het aanbod van zijn smart tv’s uitbreiden. Nu kan het merk ook als eerste televisiefabrikant uitpakken met de Apple Music-app.
lees meer...
April 2020
Alle televisies in de Lifestyle-reeks van Samsung zijn sinds dit jaar verpakt in een duurzame kartonnen doos die je in een handomdraai kan omtoveren tot een handig huishoudelijk item, zoals een leuke slaapplek voor huisdieren, een tijdschriftenrek of klein salontafeltje.
lees meer...
March 2020
NEFF is al sinds 1877 specialist in grotere high-end huishoudelektro. Het bedrijf stelt zijn reeksen inbouwovens en inductiekookplaten voor.
lees meer...