0
Sint Laurentiuslaan 42 2390 Malle
03 311 75 90
Philips GC2994/20
PDF pagina
Productbeschrijving:

Op een strijkijzer moet u elke dag kunnen vertrouwen. Dit hoogwaardige strijkijzer met SteamGlide-zoolplaat tegen krassen, continue hoge stoomproductie en geïntegreerde Calc Clean-functie biedt u een duurzame prestatie.2400 W voor snel opwarmenZorgt voor een snelle opwarming en krachtige prestaties.Stoomproductie tot 40 g/min. voor krachtige, stabiele strijkresultatenSterke en consistente stoomproductie om kreuken sneller te verwijderenVerticale stoom voor hangende kledingstukkenDe verticale stoomfunctie kunt u kledingstukken op de hanger opfrissen en kreuken uit gordijnen verwijderen terwijl ze hangen. Geen strijkplank nodig.Ingebouwe Calc Clean-schuifknop, langdurige stoomprestatiesDit strijkijzer werkt met gewoon kraanwater. Calc-clean is een ingebouwde reinigingsfunctie voor het verwijderen van kalkaanslag en het behouden van optimale prestaties.Getest snoer voor maximale duurzaamheid en veiligheidAl onze stoomstrijkijzersnoeren zijn grondig getest voor maximale veiligheid en duurzaamheid.


€ 49,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Antikalkfunctie :
Automatische stoomfunctie :
Druppelstop :
Extra stoomstoot :150 g
Inhoud waterreservoir :0,320 Liter
Kleur :Blauw , Wit
Spray :
Continue stoomproductie :40 g/min
Vermogen :2400 W
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
Op de jaarlijkse persmeeting in Amsterdam maakt Philips traditiegetrouw zijn nieuwe line-up televisies voor 2020 bekend. We vatten even de belangrijkste punten samen.
lees meer...
Januari 2020
Nu de eerste nieuwe televisies voor 2020 bekend zijn, zien we meteen al enkele televisietrends verschijnen. Een overzicht van de trends die we nu al zien op de nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...