0
Sint Laurentiuslaan 42 2390 Malle
03 311 75 90
HUISHOUDELEKTRO >> Droogkast >> Beko >> DS 7331 PX0BX
Beko DS 7331 PX0BX
PDF pagina
Productbeschrijving:

Deze droogkast DS 7331 PX0BX van Beko is voorzien van verschillende technologieën die een optimaal droogresultaat garanderen:

OptiSense: jij kiest hoe droog je je textiel wenst. Zodra dit niveau van droogte bereikt is, stopt de machine met draaien. Je hoeft dus niet meer te gokken naar de juiste duur. 

EcoGentle: bekom een even goed droogresultaat zonder de kleuren van je textiel te laten vervagen.

AquaWave: het speciaal ontworpen trommelpatroon creëert een zachte, golfachtige beweging waardoor je wasgoed meer wordt blootgesteld en dus sneller droog is. Zo gaat je textiel zeker langer mee!

Deze droogkast beschikt over 15 programma's, waaronder Xpress, sport, BabyProtect, 30', delicaat, hemden, jeans,... Daar bovenop eindigt de droogcyclus automatisch met een anti-kreukfase. Dankzij de zachte trommelbewegingen tijdens deze fase blijft je wasgoed kreukvrij. Er is ook een kinderbeveiliging geïntegreerd, zodat je kinderen de instellingen achteraf niet kunnen veranderen. 

De resttijd wordt aangegeven, maar de machine geeft ook een signaal wanneer de filter moet gekuist worden en wanneer het waterreservoir moet leeggemaakt worden. 

Trommelcapaciteit: 7 kg. Uitgestelde start tot 9 uur.


€ 449,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Breedte :59,5 cm
Diepte :56,8 cm
Droogrek :
Droogresultaat :B
Energieklasse :A+
Geluidsniveau :65 dB(A)
Glazen deur :
Hoogte :84,2 cm
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Omkeerbare deur :
Sturing :Elektronisch
Uitgestelde start :
Zelfreinigende condensor :
Aanduiding ledigen condenswater :
Aanduiding resttijd :
Jaarlijks elektrisch verbruik :276 kWh
Type droogkast :Warmtepomp
Trommelinhoud :7 kg
Droogprogramma's :Delicaat , Overhemden , Katoen , Synthetisch , Donker , Jeans
Nieuwsberichten
September 2020
Met de lancering van de streamingdienst Disney+ in België laat Philips weten dat de Disney+ app verkrijgbaar is voor een hele reeks televisies van het merk.
lees meer...
September 2020
Met de HX700 en HX710 gaat Panasonic voor de eerste maal het smart tv-platform Android TV introduceren op zijn tv’s in Europa.
lees meer...
September 2020
Vandaag maakte Streamz, het nieuwe Vlaamse streamingplatform, tijdens de officiële lancering heel wat nieuwe titels bekend voor het najaar van 2020.
lees meer...
September 2020
Zonet werd bekendgemaakt dat Streamz officieel gelanceerd wordt op maandag 14 september. De joint-venture tussen DPG Media en Telenet kon ook melden dat de openbare omroep VRT meestapt in het verhaal en zijn titels gaat aanbieden. Streamz kost minimum 11,95 euro per maand.
lees meer...
September 2020
Concurrenten zoals Denon en Marantz waren de eersten die receivers met één HDMI 2.1-poort uitbrachten, maar Yamaha gaat een stap verder op zijn nieuwe reeks RX-V AV-receivers.
lees meer...
September 2020
Op zijn virtuele IFA-event “Life Unstoppable” toonde Samsung een glimps van een nieuwe reeks ultra short throw 4K laserprojectoren, de Premiere.
lees meer...
September 2020
De vierde generatie van de P5-processor doet voortaan een beroep op een nieuwe AI-chip die via machine learning de beeldkwaliteit van de nieuwste Philips tv, de OLED+935, weer een stapje hoger brengt.
lees meer...
September 2020
Het Philips TV & Sound Wireless Home System zal draadloze speakers, soundbars en tv’s van het merk naadloos met elkaar verbinden. Denk aan het afspelen van audio van de tv naar draadloze speakers, of van muziekstreamingdiensten zoals Spotify doorheen de woning.
lees meer...
September 2020
Het was geen groot geheim meer dat de OLED+935 Philips’ nieuwste topmodel oled televisie zou worden, nadat het midden augustus een EISA Award voor de beste Home Theater tv in de wacht sleepte.
lees meer...
Augustus 2020
De wasmachine WW9800T leert jouw gewoontes en voorkeuren kennen, en geeft vervolgens op het scherm suggesties voor wasbeurten.
lees meer...