0
Sint Laurentiuslaan 42 2390 Malle
03 311 75 90
Electrolux EW6C274PZ
PDF pagina
Productbeschrijving:

Onze uitzonderlijke PerfectCare 600 droogkast met SensiCare-systeem identificeert het vochtniveau van elke lading met gebruik van speciale sensoren en pas de droogtijd hieraan aan. Hierdoor wordt zelfs de kleinste lading nooit aan te veel warmte blootgesteld.Minder tijd, meer zorgOns SensiCare-systeem past de droogtijd aan aan het vochtigheidsniveau van elke lading. Besparing van tijd en energie zonder in te boeten op verzorging.Uw stijl, uw schemaOnze uitgestelde start helpt u de start van de droogcyclus aan te passen aan uw schema. Voer eenvoudigweg de tijd in wanneer u het drogen automatisch wilt laten starten en laat de rest over aan de machine.Stel de hoek van uw deur naar wens inDe deur van de droogkast van Electrolux kan tijdens de installatie slim worden aangepast om op vier verschillende posities te openen. Dit betekent dat ze kan worden afgestemd op uw andere apparaten, of deze nu op of naast elkaar staan.Fijne stoffen worden nu zachtjes gedroogdDankzij onze optie 'fijne was', mag zelfs fijn wasgoed in de trommel. Het programma verlaagt de temperatuur van de gekozen cyclus om zo zacht te drogen.Uw stijl, moeiteloos gedroogdDe extra grote deur zorgt ervoor dat alles met gemak geladen kan worden, zelfs grote of zware items.


€ 449,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Breedte :59.6 cm
Diepte :59.4 cm
Droogresultaat :B
Energieklasse :B
Geluidsniveau :66 dB(A)
Glazen deur :
Hoogte :85 cm
Kleur :Wit
Omkeerbare deur :
Uitgestelde start :
Aanduiding ledigen condenswater :
Aansluitwaarde :2800 W
Jaarlijks elektrisch verbruik :504 kWh
Type droogkast :Condens
Trommelinhoud :7 kg
Droogprogramma's :Beddengoed , Overhemden , Katoen , Fijne was , Synthetisch , Jeans , Sport
Nieuwsberichten
Januari 2020
Nu de eerste nieuwe televisies voor 2020 bekend zijn, zien we meteen al enkele televisietrends verschijnen. Een overzicht van de trends die we nu al zien op de nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...
Januari 2020
Met de lancering van nieuwe 4K lcd en oled televisies zouden we bijna vergeten dat Sony ook sterk inzet op 8K. De ZH8 werd op de CES 2020 voorgesteld en maakt deel uit van de Master Series.
lees meer...
Januari 2020
Toen Apple vorig jaar de komst van Apple TV aankondigde, liet LG weten dat al zijn tv’s uit 2019 de app zouden krijgen. Vandaag gaan de Koreanen een stap verder en krijgen ook de tv’s uit 2018 de app.
lees meer...
Januari 2020
HDR10+ krijgt er een stevige bondgenoot bij. Zo zal Google Play Films & TV de dynamische HDR-standaard gaan aanbieden op bepaalde films.
lees meer...
Januari 2020
De Filmmaker Modus komt naar steeds meer televisies. Op de CES raakte bekend dat merken als Samsung, Philips, LG en Panasonic de speciale beeldmodus op een of andere manier zullen implementeren op nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...
Januari 2020
Hiermee volgt het nieuwe vlaggenschip van Panasonic voor 2020 de trend naar een nog hogere beeldkwaliteit.
lees meer...
Januari 2020
De 4K televisies in de XH95 en XH90 reeksen maken gebruik van een full array led-paneel en hebben afmetingen van 49-inch tot 85-inch.
lees meer...
Januari 2020
Ook Sony gaat dit jaar overstag voor een oled tv met schermdiagonaal van 48-inch. Eerder deed LG al hetzelfde. Voor de 48-inch 4K oled tv werd een volledig afzonderlijke reeks bedacht, namelijk A9.
lees meer...
Januari 2020
De 48-inch oled tv wordt aangeboden binnen de CX-lijn. Er komt ook een speciale Gallery-reeks van oled tv’s die veel weg heeft van de designtelevisies The Frame van Samsung.
lees meer...
Januari 2020
Na de voorbije twee jaar prototypes en modellen voor professionele gebruikers getoond te hebben, hoopt Samsung dit jaar de eerste MicroLED televisies op de markt te lanceren voor consumenten.
lees meer...